Over onze bedrijven


Door de kracht van onze vier bedrijven kunnen wij een eenvoudige tot een complexe opdracht, efficiënt, duurzaam, veilig en vakkundig tegen een scherpe prijs uitvoeren.

K&G Postma Houthandel

Nieuw en gebruikt hout, onze service reikt tot aan de deur

In de houthandel kunt terecht voor o.a.: balken, schroten, planken, tuinhout, hardhout, kozijnenhout, gipsplaten wand- en vloer- platen en gebruikte materialen. Daarnaast verlenen wij de volgende diensten:

- Op maat maken: schuttingdeuren, kozijnen, ramen en trappen etc.
- Op maat schaven en zagen
- Bezorging op locatie of huur een van onze aanhangwagens.

K&G Postma Recycling

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een goed gebroken product leveren

Wij accpepteren alle soorten puin en niet teerhoudend asfalt. Dit wordt in onze puinbreker verwerkt tot een herbruikbaar gebroken product. Wij zijn gecertificeerd voor menggranulaat 0-31.5mm, hydraulisch menggranulaat -45mm en gebroken betonpuin.
Asbestsanering Haarsma

Voordelig asbestsaneren in Friesland, Noord-Holland en omstreken

De jongste tak is de asbestsanering. Dit erkend asbestverwijderingsbedrijf is gecertificeerd volgens de SC 530 en verwijderd asbest volgens de vastgelegde eisen ten aanzien van zorgvuldigheid, arbeids- veiligheid en het voorkomen van verspreiding van asbest naar mens en milieu.

Haarsma Sloopwerken

Duurzaam slopen is ons vak

Wij zijn een aannemer van sloopwerken gevestigd in Franeker en Leeuwarden. Ons bedrijf heeft een ruime ervaring op het gebied van renovatie, slopen van boerderijen, scholen, maar ook voor hele wijken draaien wij onze hand niet om. Ons werkgebied strekt zich uit van Friesland, Noord-Holland en omstreken.

Neem direct contact op 058-2134973